<- GO BACK

Invitation til Festuge-arrangement
Audiowalk: The Wooden Toy Truck Experience    Kunstnerduoen Apperaat og Dokk1 præsenterer The Wooden Toy Truck Experience.

Tag på en audiowalk på Dokk1. En helt ny og unik måde at udgive musik på.
Officiel premiere: lørdag d. 26. august kl.13.00, Dokk1.
Mødested: ved informationsskranken Dokk1.
Medbring smartphone og hovedtelefoner (gerne lukkede).
Gratis, tilmelding ikke nødvendig.
Varighed af turen: ca. 40 min.Link til audiowalk:

The Wooden Toy Truck Experience er en audiowalk på Dokk1, der består af musiknumre og fortællinger, der guider lytteren på en rejse til bl.a. Bremen og Færøerne og ikke mindst til planeten Jupiter. Det hele foregår ad mystiske ruter rundt på Dokk1, ude som inde, oppe som nede.

Apperaat udfordrer og gentænker formaterne, og dette er et bud på en ny og supplerende udgivelsesform til musik. I en tid hvor alverdens musik er tilgængelig alle vegne, er The Wooden Toy Truck Experience et bud på, hvordan kunstnere selv kan definere, hvor/hvordan musikken skal høres.Den officielle premiere bliver guidet af Apperaat og foregår under Aarhus Festuge, lørdag d. 26. august kl. 13.00.
Efter premieren er The Wooden Toy Truck Experience tilgængelig, så man kan prøve den på egen hånd, når man ønsker det, ved at benytte sig af et simpelt link.Projektet er blevet til med støtte fra Musikforlæggerne.

Arrangementet er en relancering af beta-versionen, der blev lanceret i 2016.